Felújított, 46 nm-es lakás a Róbert Károly körúton!

ELADVA!

+36 30 308 8042

Tulajdonazonosító:

VR50569

Méret:46nm
Szobák:1+1 szoba
Építési év:1950-1980
Típus:lakás (panel)
Telek méret:
Állapot:Felújított
Fűtés:távhő
Kilátás:utcai
Parkolás:utcán, fizetős övezet
Fürdő és WC:egyben
Emelet:5. emelet
Épület szintjei:10

Leírás:

Megvételre kínálok Vizafogón, a Róbert Károly krt-on, egy 2017ben teljes körűen felújított, klimatizált, 46 nm-es panel lakást.

A 2017es felújításakor a lakás teljes átépítésen esett át, így a konyha és a szoba között padlótól plafonig kivágták a falat, helyére pedig egy átadópultot, alá pedig szekrényeket tettek. A fürdő és a gardrób közti ajtót bezárták, így a gardrób valóban hatalmas tárolókapacitásúvá vált. A tágasabb térérzet miatt az ajtókat vagy kivették, vagy falba tolható ajtókra cserélték. A fürdőszobában a kád helyére zuhanyzót állítottak. Az esztétikai és praktikus megoldások mellett ügyeltek az ingatlan műszaki felújítására is, így teljes villany és vízvezetékcsere történt, a nyílászárókat modern műanyagtokos ablakokra cserélték.

Az ingatlan egy dán típusú panelház egyik lakása, mely a 10 emeletes épület 5-ik emeletén található. Ny-i tájolása miatt, délután napfényes. A házban panelprogram még nem történt.

Fenntartása: Az ingatlan villany és vízórás. A fűtése távhővel megoldott. Átlag rezsije kb 35eFt.

Környék: A sétatávra lévő Göncz Árpád városközpontnál megáll az 1es villamos valamint a 3as Metró. A belvárosba kb 20 perc alatt juthatunk be innen. A terület rengeteg új irodaháznak és társasháznak nyújt biztos alapot, de ugyanitt található a BRFK, a Magyar Államkincstár és a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő is. A parkolás a házak között megoldott. A kerület ingyen parkolási jogot biztosít a lakóinak.
Amennyiben pedig teljes békére, zöldre vágyna, az Árpád-hídon keresztül a Margit sziget sétatávon elérhető.

Az ingatlan 1/1 tulajdon, igény szerint hamar birtokba vehető, illetve banki hitellel is finanszírozható.

Elsősorban egyedülálló fiataloknak, vagy pároknak ajánlom, akiknek fontos, hogy egy minőségében és praktikumában egyaránt egyedi lakásuk legyen, akiknek igényük van a gyors tömegközlekedésre, akiknek nincs idejük, kedvük lehetőségük a lakás felújításával foglalkozni.

Várom hívását!

Érdeklődjön erről az ingatlanról