Gödöllő, Alkotmány utca, családi ház

ELADVA!

+36 30 308 8042

Tulajdonazonosító:

VR50570

Méret:118nm (82+36nm)
Szobák:4 szoba
Építési év:
Típus:tégla
Telek méret:521nm
Állapot:Közepes állapotú
Fűtés: gáz cirkó
Kilátás: kertre néző
Parkolás: garázs
Fürdő és WC:
Emelet:
Épület szintjei:
Leírás:
 
Gödöllő Antalhegyen, kertvárosi környezetben, az aszfaltozott Alkotmány utcában kínálok megvételre egy 118 nm-es (82+36nm), 70es években épült családi házat, a hozzá tartozó melléképületekkel és kerttel együtt. A telek 521 nm, gyenge lejtésű, füves, szép kilátással rendelkezik.

Gödöllő, Palotakert HÉV megállótól 8 percre lévő házhoz, tartozik egy szerelőaknás fűthető garázs, illetve a ház előtt is van lehetőség az autók parkolására. A két épületet (82+36 nm) egy tároló köti össze egymással. Ettől eltekintve teljesen külön állnak. A nagyobb ház a 60-as években épült, betonfödémes, betongerendás, szigetelt. Benne a folyamatos felújításoknak köszönhetően már cserélve lett a villanyvezeték, a nyílászárók. Legutóbbi elkészült munka a fűtéskorszerűsítés volt, 2021ben, amikor egy vadonatúj Bosch cirkó került bekötésre, kiváltva ezzel a vegyes tüzelésű kazánt és a villanybojlert. A ház egy festés/burkolatcsere után költözhető.
 
A kisebb ház 2001ben épült, egy falát leszámítva szigetelt. Minden közműből külön almérő tartozik hozzá, így könnyen kiadható. Jelenleg is bérlő lakja, aki szívesen maradna is a házban.

Amennyiben saját részre hasznosítanák, tökéletes külön élettere lehet a nagyobb gyerekeknek, a családdal költöző idősebbeknek, vagy egy lehet belőle egy munkaállomás a home office-ban dolgozó családtagoknak. Esztétikai megjelenése átlagos.

A nagyobb ház alatt egy cca 50nm-es pincét találunk, ami temérdek holmit enged tárolni.
A ház mellett található a fűthető, szerelőaknás garázs, ami könnyen lesz a ház fejének kedvenc helye.

A kert ideális mérete miatt nem ró sok munkát a tulajdonosra, de elég helyet kínál a családi focizáshoz, grillezéshez, medencézéshez, nyár esti kiülős beszélgetésekhez.

Jogi:
A tulajdoni lapja szerint társasházi lakásként jegyzett ingatlan (a szomszéddal egy igény szerint elbontható tető köti össze) 98 nm-es. Két tulajdonosa van, akik teljesen egyetértenek az értékesítésben. Rugalmasan, megegyezés szerint birtokba vehető. Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható.

Ajánlatom leginkább azoknak szól, akik szeretik a két kezükkel megoldani a ház körül felmerülő kérdéseket, akiknek egy otthonos, jó alapokon nyugvó ház jelenti a továbblépés lehetőségét, akik összeköltöznének idősebb rokonaikkal, vagy ahol a gyerekek között nagyobb korkülönbség van. Ha erre a házra esik választása, kitűnő környezetben, friss levegőn, gyors közlekedési feltételek mellett tudhatja családját.

Várom hívását!

Érdeklődjön erről az ingatlanról